Säkerhetspodcasten

Panelen diskuterar John Mcafee och inser att de förutspådde hans öde i det förra avsnittet. Vi går igenom IDG's lista över de mest spektakulära hacken under 2012 och Jesper annonserar en CTF-tävling.

Direct download: podcast6final.mp3
Category:general -- posted at: 12:21pm CEST

Panelen diskuterar IT-Forensik och gräver ner sig i frågor som: "Kan raderade filer återskapas?", "Hur arbetar en IT-Forensiker i en utredning?", "Vilka verktyg används inom IT-Forensiken?" och många fler.

Direct download: podcast5FINAL.mp3
Category:general -- posted at: 11:58am CEST

Detta är ett extra bonusavsnitt av Säkerhetspodcasten, i vilket panelen intervjuar tre intressanta människor varav två (Blokker,Sjöström) kommer från FRA (Försvarets Radioanstalt) och den tredje jobbar med penetrationstester på 2Secure. För mer information och kontakt se sakerhetspodcasten.se eller kontakt@sakerhetspodcasten.se

Direct download: IntervjuavsnittetLOUD.mp3
Category:general -- posted at: 10:30am CEST

Avsnitt 4 av Säkerhetspodcasten, i vilket panelen diskuterar de senaste veckornas nyheter (bland annat Skypes lösenordsåterställningsbug och NTLM-attacker) och recenserar podöl. För mer info och kontakt se http://www.sakerhetspodcasten.se eller kontakt@sakerhetspodcasten.se.

Direct download: Sakerhetspodcasten_Avs._4_-_Ostrukturerat_V.47.mp3
Category:general -- posted at: 3:29pm CEST

Avsnitt tre av Säkerhetspodcasten, i vilket panelen diskuterar attackvägarna som skiljer sig från de vanliga. Vi diskuterar third order XSS, attacker i metadata, pwnies och mycket mer. För mer info och kontakt se http://www.sakerhetspodcasten.se eller kontakt@sakerhetspodcasten.se.

Direct download: Sakerhetspodcasten_Avs._3_-_Udda_Attackvektorer.mp3
Category:general -- posted at: 3:21pm CEST

Avsnitt två av Säkerhetspodcasten, i vilket panelen gör en djupdykning i cracking, reverse engineering, licensskydd och piratkopiering. För mer info och kontakt se http://www.sakerhetspodcasten.se eller kontakt@sakerhetspodcasten.se.

Direct download: Sakerhetspodcast_2_-_Piratkopiering_och_licensskydd.mp3
Category:general -- posted at: 7:52pm CEST

Pilotavsnittet av Säkerhetspodcasten, i vilket panelen diskuterar format, bestämmer namn och presenterar sig själva. För mer info och kontakt se http://www.sakerhetspodcasten.se eller kontakt@sakerhetspodcasten.se.

Direct download: Sakerhetspodcasten_1_-_Pilot.mp3
Category:general -- posted at: 7:15pm CEST

1